Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Halmstad

Uppdatering 12 mars kl. 16.35: Det viktiga meddelande som tidigare under dagen utfärdades till allmänheten i Halmstad gäller inte längre. Faran är över.

Ursprungligt meddelande: Det brinner i en industribyggnad på Stena Recycling i Fyllinge. Det är giftig rökutveckling från branden. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Uppdatering 14.50: Räddningstjänsten rekommenderar inrymning av bostadsområden söder om Jaktfalksvägen och Boxervägen i Fyllinge. Det betyder att berörda bör hålla sig inomhus och stänga fönster, dörrar och ventilation. Räddningstjänsten rekommenderar att Kistinge industriområde, mellan väg 15 Klastorpsvägen och Stjärnarpsvägen också inryms.

Skolor och förskolor bör avveckla sin verksamhet så fort som möjligt och föräldrar bör hämta sina barn.

För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Källa: Sveriges Radio
Uppdaterades

Taggar för denna sida: