Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

Sveriges ambassad om skottlossning i Utrecht

Uppdatering 18/3 kl 19.30: Terrorhotnivån för provinsen Utrecht har återställts till nivå 4 på en femgradig skala. Detta sedan den misstänkte gärningsmannen gripits, skriver Sveriges ambassad i Nederländerna.

Uppdatering 18/3 kl 16.50: Uppmaningen att stanna inomhus är återtagen meddelar Utrechts borgmästare via twitter (se länk nedan). Dock gäller fortfarande rådet att vara uppmärksam och följa myndigheternas anvisningar, skriver Sveriges ambassad i Nederländerna.

Uppdatering 18/3, 15.20: Kommunen Utrecht uppmanar samtliga invånare i Utrecht att stanna inomhus fram till klockan 18:00.

Ursprunglig text: En skottlossning har skett på en spårvagn i staden Utrecht i Nederländerna. Sveriges ambassad uppmanar svenskar som befinner sig i staden att höra av sig till sina anhöriga och att följa lokala myndigheters råd. Ambassaden hänvisar till den lokala polisens twitterkonto för information om händelsen. Viss information är på engelska. 

Uppdaterades

Taggar för denna sida: