Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

SMHI varnar för snöfall i Götaland, Småland och på Öland

Under helgen 4-5 mars utfärdade SMHI varningar för snö eller blötsnö i kombination med vind i Götaland, Småland och på Öland.

Uppdatering 5/3: SMHI har utfärdat en klass 2-varning för snö eller blötsnö i kombination med vind som kan bilda kraftiga drivor i Kalmar län och på Öland. Detta kan leda till stora trafikproblem. 

Ursprunglig text: Störst snömängder väntas i östra Småland i kombination med frisk till hård ostlig vind främst vid kusten. Det fortsätter sedan snöa och blåsa under måndagen. Det blåser även upp till kuling på delar av Västerhavet och större delen av Östersjön.

En klass 2-varning innebär väderutveckling som kan medföra fara för allmänheten, stora materiella skador och stora störningar i viktiga samhällsfunktioner.

Mer information från SMHI

Krisinformation.se om storm och oväder

Trafikverket om vinteroväder