Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Norrköping

Det VMA som utfärdades på onsdagskvällen angående explosionsrisk vid en industrianläggning på Händelö gäller inte längre. Faran är över.

Ursprunglig text: En tank med akrylsyra på Händelö i Norrköping är överhettad och det råder explosionsrisk. Personer som vistas inom 800 m från DOW på Ramshällsvägen uppmanas att omgående lämna Händelö.

Övriga personer på Händelö (Grymön, Eon, oljehamnen) uppmanas att gå inomhus, stänga fönster, dörrar och ventilation och lyssna på Sveriges Radio P4 Östergötland. Du kan även ringa 113 13, eller gå in på www.krisinformation.se
Västra Bravikenvägen är avspärrad i söder i höjd med Hanholmsvägen, i norr i höjd med Oceangatan samt i väster i höjd med Västerby.

Räddningstjänsten Östra Götaland om situationen

Polisen om explosionsrisken i Norrköping
För mer information ring 010-4804500 (Räddningstjänsten Östra Götaland)

Uppdaterades

Taggar för denna sida: