Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

Vi stänger tillfälligt av notiserna i vår app

Med anledning av tekniska problem med notiserna i vår mobilapp för krisinformation har vi nu valt att stänga av funktionen som trycker ut notiser till användarna, den så kallade pushfunktionen.

Vi har under våren haft upprepade problem med appens notisfunktion, nu senast att den skickar ut vädervarningar utan att ta hänsyn till vilka regioner användaren har valt att följa. För att inte störa användarna med icke önskvärda notiser väljer vi nu alltså att tillfälligt stänga av den så kallade pushfunktionen, tills dess att det tekniska problemet är löst.

Det här innebär att du som fortfarande vill ha notiser för viktigt meddelande till allmänheten bör säkerställa att du får det via en annan källa, exempelvis Sveriges Radios mobilapp.

Källa: Krisinformation.se
Uppdaterades

Taggar för denna sida: