Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

Viktigt meddelande till allmänheten i Sundsvall

På grund av ett tekniskt fel ljöd ett automatlarm som påminde om VMA-signalen "Hesa Fredrik". Larmet var felaktigt och det rådde ingen fara för allmänheten i Sundsvall.

Viktigt meddelande till allmänheten i Sundsvall. På grund av ett tekniskt fel utlöstes ett larm som påminde om VMA-signalen "Hesa Fredrik". Det var ett felaktigt larm och det rådde ingen fara för allmänheten.

En felande flamdetektor orsakade automatlarmet som ljöd strax efter kl 04.00 på torsdagsmorgonen. Det var alltså inte signalen "Hesa Fredrik" som lät.

Informationen om den felaktiga signalen publicerades på Krisinformation.se samtidigt som Sveriges Radios sändningsledning gick ut med Viktigt meddelande till allmänheten.

Facebook: Räddningstjänsten Medelpad

Sveriges Radio, Trafikredaktionen

Mer information hos SOS Alarm

Källor: SOS Alarm, Räddningstjänsten Medelpad, Sveriges Radio Trafiken
Uppdaterades

Taggar för denna sida: