Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

Brand i hyreshus på Södermalm, Stockholm

En brand bröt ut på lördagsmorgonen i ett hyreshus på Södermalm i Stockholm. Branden orsakade kraftig rökutveckling och boende evakuerades.

Uppdatering 15 maj kl 08.45: Insatsen vid branden på Södermalm i Stockholm avslutas under söndagsförmiddagen, enligt Storstockholms brandförsvar. Räddningstjästen finns fortfarande på plats för bevakning efter gårdagens omfattande vindsbrand.

Tidigare nyhet 14 maj kl 11.40: En brand utbröt på lördagsmorgonen i ett hyreshus på Södermalm i Stockholm. Branden orsakade kraftig rökutveckling och boende evakuerades. Området kring Bondegatan//Åsögatan/Ploggatan/ Barnhusgatan spärrades av för trafik och gående. Det fanns risk att även närliggande fastigheter behövde evakueras, enligt Polisen i Stockholm.
Räddningstjänst från ett flertal stationer arbetade med branden under lördagen och sent på eftermiddagen uppgav Storstockholms brandförsvar att branden var under kontroll. Släckningsarbetet kommer dock att fortsatt pågå under lördagskvällen.

Information hos Polisen i Stockholms län

Kontaktuppgifter till brandstationer i Stockholms brandförsvar

Uppdaterades