Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

Sveriges ambassad om händelserna på flygplatsen i Istanbul

Tisdagen den 28 juni inträffade en attack på Istanbuls flygplats Atatürk. Många människor omkom eller skadades. Sveriges ambassad i Turkiet uppmanar svenskar i Istanbul att kontakta sina anhöriga och att följa lokala myndigheters råd och anvisningar.

Sedan sommaren 2015 har ett antal större attentat ägt rum i Ankara och Istanbul. I Turkiets sydöstra delar pågår stridigheter mellan turkiska säkerhetsstyrkor och PKK och säkerhetssituationen kan snabbt förändras.

Besökare i Istanbul rekommenderas att iaktta särskild försiktighet i turistområden och nära  Taksimtorget. Om man ska resa med allmänna transportmedel, till exempel med tunnelbanan, bör man vara extra uppmärksam.

För information om resor till och från Istanbul kontakta ditt flygbolag eller din researrangör.

Källor: UD, Sveriges ambassad i Ankara
Uppdaterades

Taggar för denna sida: