Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

Säkerhetspolisen om händelserna i Köpenhamn

I lördags skedde två attentat i Köpenhamn, ett mot en kulturlokal och ett mot en synagoga. Svenska Säkerhetspolisen samarbetar med de nordiska ländernas säkerhetstjänster och undersöker nu hur händelserna kan påverka oss i Sverige.

Säkerhetspolisen analyserar information och underrättelser för att bedöma om risken för ett terrorattentat har ökat i Sverige. Redan innan attacken i Köpenhamn låg den svenska terrorhotnivån på en förhöjd nivå och denna har inte förändrats.

Säkerhetspolisen skriver på sin webbplats att ingen kan garantera att ett terrorattentat aldrig kommer att inträffa, men att de och Polisen har hög beredskap inför eventuella hot mot Sverige.

Källor: säkerhetspolisen, rigspolitiet, dema
Uppdaterades

Taggar för denna sida: