Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

Sveriges ambassad om jordbävningen i Indonesien

Under förmiddagen 15 november ägde en jordbävning på omkring 7.0 på Richterskalan rum i havet utanför ögruppen Moluckerna i Indonesien och en tsunamivarning utfärdades. De tsunamivågor som på förmiddagen nådde land har orsakat strömavbrott och skador på byggnader, men inga personskador har rapporterats.

Den nationella katastrofmyndigheten har aktiverat sin krisorganisation. Under lördagseftermiddagen hävde dock myndigheten sin tsunamivarning för samtliga provinser då den inte längre bedömer att risk för tsunami föreligger.

Resenärer i områdena ovan eller i andra områden som lokala myndigheter kan komma att bedömas vara eller hamna i riskzonen uppmanas att följa lokal media och de lokala myndigheternas instruktioner.

Mer information hos Sveriges ambassad i Jakarta

Ladda ner appen UD Resklar (resinformation)

Uppdaterades

Taggar för denna sida: