Viktigt meddelande till allmänheten Det finns 1 meddelanden

Gäller, Flera områden

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarnas län

Uppdaterad: 13 jun 2021 21:01

Viktigt meddelande till allmänheten i Mora kommun, Dalarnas län. Det brinner i området mellan Bonäs, Kumbelnäs och Musisjön. Alla som befinner sig i brandområdet uppmanas att hålla sig borta från brandområdet. Det är risk för fallande träd och räddningstjänsten behöver arbeta ostört. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sveriges Radio
Publicerades

Sveriges ambassad i Malaysia om omfattande översvämningar

Malaysia har drabbats av översvämningar i stora delar av landet. Sveriges ambassad uppmanar resenärer att iaktta största försiktighet vid resor i landet.

Delstaterna Pahang,Terengganu och Kelantan har drabbats hårdast av översvämningarna. I stora delar av dessa delstater är framkomligheten mycket svår eller oframkomlig. Nationalparken Taman Negara som besöks av många turister är också hårt drabbad.

Stora mängder nederbörd förväntas fortsatt de närmaste dagarna. Ambassaden uppmanar resenärer att iaktta stor försiktighet och att noga följa nyhetsrapporteringen i lokala medier. Resenärer bör även följa lokala myndigheters information om läget. Det kan till exempel gälla eventuella beslut om evakuering.

Mer information hos Sveriges ambassad i Kuala Lumpur

Tema: Händelser i utlandet

Källa: Sveriges ambassad i Malaysia
Uppdaterades

Taggar för denna sida: